Preud’homme koestert geen illusies over Europese kwalificatie


Foto: Preud'homme koestert geen illusies over Europese kwalificatie
Foto: © PhotoNews

Standard sluit donderdagavond zijn poule in de Europa League af met een thuiswedstrijd tegen Arsenal en meer dan waarschijnlijk wordt dat ook het einde van het Europese avontuur van de Rouches dit seizoen. In theorie kunnen ze zich wel nog plaatsen voor de zestiende finales, maar dat zal een zeer moeilijk verhaal worden.

Standard moet al hopen dat Eintracht Frankfurt verliest van Vitoria Guimaraes, dat nog maar twee punten pakte. Daarnaast moeten ze ook zelf winnen van Arsenal. Ook bij winst van Frankfurt kan Standard zich nog plaatsen, maar dan zou er al met 5-0 gewonnen moeten worden tegen Arsenal om op basis van het onderlinge resultaat nog over de Gunners te springen.

Michel Preud’homme beseft dat dat geen realistisch scenario is. “Als we Arsenal kloppen, zal dat al een stunt zijn”, klinkt het bij Sporza. “We zullen moeten tonen dat we geleerd hebben van die 4-0 uit de heenmatch. In Londen toonde Arsenal geen genade, maar nu willen we laten zien dat we onze plaats in de Europa League verdienen.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s