Preud’homme slaat hard terug naar kritische analisten


Foto: Preud'homme slaat hard terug naar kritische analisten
Foto: © PhotoNews

De voorbije dagen moest Michel Preud’homme heel wat kritiek slikken. De trainer van Standard reageerde immers vergoeilijkend op de rode kaarten van Paul-José Mpoku en Mehdi Carcela in Moeskroen, terwijl beide spelers uitgesloten werden voor roekeloze tackles. Dat vonden veel analisten niet kunnen, maar Preud’homme dient hen nu stevig van antwoord.

Op zijn persconferentie in de aanloop naar de clash met Arsenal kwam MPH nog eens terug op de controverse van de voorbije dagen. “Het zijn mensen uit de rand van het voetbal die kritiek leveren om zich wat in de kijker te zetten. Wij hebben niet alle herhalingen tijdens of meteen na de wedstrijd. Misschien moeten we ons in de toekomst ook beperken tot het zeggen van banaliteiten – zoals dat in het buitenland gedaan wordt – op persconferenties”, haalde hij tegenover Het Laatste Nieuws hard uit naar de kritische analisten.

“Ik probeer mijn spelers te begrijpen en ik verdedig hen. Mpoku en Carcela zijn geen gemene voetballers, wel creatieve. Ik wilde iedereen er enkel attent op maken dat alle kleine foutjes die op hen gemaakt worden voor frustraties kunnen zorgen. Maar ik heb de beelden gezien, natuurlijk zijn die ‘impressionant’. En zulke fouten moet je altijd proberen te vermijden.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s