De Mos ziet Standard niet als titelkandidaat: “Club pakt de titel, daar heerst wel rust”


Dennis Rosiers

“Club pakt de titel, daar heerst wel rust”

De Mos ziet Standard niet als titelkandidaat: "Club pakt de titel, daar heerst wel rust"
Foto: © photonews

AA Gent en Standard worden als voornaamste concurrenten gezien voor Club Brugge in de strijd om de landstitel. Volgens Aad de Mos staat er dit jaar geen maat op de ploeg van Philippe Clement.

Voor Aad de Mos is het duidelijk: Dit Club Brugge is in eigen land te sterk. “Club Brugge gaat de titel pakken. Daar heerst rust. De brandjes die er zijn, worden heel snel geblust. Denk maar aan de strafschop van Diagne. Bovendien hebben ze een voortreffelijke coach. Zowel bij Waasland-Beveren, Genk als bij Club Brugge zie ik een visie in het spel van Clement. En het transferbeleid wordt gevoerd volgens die visie, niet onbelangrijk”, bekent de Mos aan Het Laatste Nieuws.

Standard heeft uiteraard kwaliteiten, maar zal volgens de Mos niet in staat zijn om Club dit seizoen te doen wankelen. “Die Vanheusden is echt een goede verdediger. Veel potentie en er staat een goeie kop op. Bastien moet nog bevestigen.”

“Mpoku en Carcela kunnen het verschil maken, maar ik was niet verbaasd dat net zij in een turbulente match een rood karton kregen. De Waalse media doen alsof zij Mbappé en Neymar zijn en af en toe gedragen ze zich daar ook naar”, besluit de Mos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s