Waasland-Beveren slaat Standard knock-out en pakt broodnodige winst


Waasland-Beveren slaat Standard knock-out en pakt broodnodige winst

 

Waasland-Beveren heeft net zoals Cercle Brugge voor een grote verrassing kunnen zorgen. In eigen huis wist het titelkandidaat Standard te verslaan. Het werd 2-1.

We kregen een bijzonder gesloten wedstrijdbegin, met twee ploegen die elkaar geen duimbreed toegaven. Waasland-Beveren was wel de mindere van de twee, maar kraken deed het niet meteen.

Op het half uur kregen we dan toch wat commotie. Réginal Goreux kreeg bij Standard nog eens speelminuten, maar bedankte daar niet voor. Hij pakte in zijn eerste wedstrijd sinds zijn terugkeer meteen twee gele, en dus een rode kaart.

Dat brak de wedstrijd ietwat open. Nog geen vijf minuten later viel het eerste doelpunt. Maxime Lestienne kon voor het openingsdoelpunt zorgen. Standard had de controle over de wedstrijd, Waasland-Beveren kon amper tot niet tegenprikken.

De tweede helft zorgde niet meteen voor verbetering. Waasland-Beveren nam wat meer initiatief, maar leek lang niet op weg naar een gelijkmaker. Iets na het uur kwam er vanuit het niets toch een flits van de thuisploeg. Milosevic nam een voorzet van Kobayashi in één tijd op de slof. Hij verschalkte daarmee Bodart.

De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen, maar daar bracht Din Sula verandering in. Net voor tijd wist hij er nog 2-1 van te maken. Daarmee zorgde hij ook voor de winst van de Waaslanders.

voetbalprimeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s