Blijft Razvan Marin (ex-Standard) bij Ajax?


Ajax gooide vorige zomer 12 miljoen euro op tafel voor Razvan Marin. De Roemeense middenvelder van Standard wist echter nog niet veel potten te breken in het shirt van de Amsterdammers.

Razvan Marin kreeg in het begin van het seizoen speelkansen. Erik ten Hag deed daarna nog nauwelijks beroep op zijn diensten.

“Toen hij voor Ajax koos, hadden we verwacht dat hij zich zou doorontwikkelen”, stelt vader Petre Marin. Zijn zoon Razvan heeft echter weinig progressie gemaakt. Hij startte tot nu toe slechts acht keer in de basis bij Ajax.

“Ik heb het er onlangs met hem over gehad. Hij kan niet iedere drie weken één wedstrijd spelen, hij moet iedere week spelen. Nu krijgt hij berichten dat hij moet terugkeren bij Standard Luik”, begint Marin senior bij Digi Sport. Een uitleenbeurt volgens de vader niet ondenkbaar. “Als de coach denkt dat het op dit moment beter is dat hij wekelijks ergens speelt, zullen we dat overwegen. Er is interesse voor hem, vanuit een andere competitie. Een heel goed team, maar hij wil het liefst blijven en kampioen worden.”

“Ajax kocht hem voor de basis. Toen hij ernaast werd gezet, deed het team het heel goed. Daarna is het team niet meer veranderd. Razvan heeft de trainer zelfs gevraagd of er een probleem was. Misschien was het een fout om hem er direct in te zetten. Het is niet makkelijk, maar hij moet verder gaan en wachten op zijn kans.”

voetbalbelgie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s