Preud’homme voor kersttopper tegen AA Gent: “Ik verwacht een moeilijke match”


Preud'homme voor kersttopper tegen AA Gent: Ik verwacht een moeilijke match

 

De topper tijdens het kerstvoetbal is de wedstrijd tussen Standard Luik en KAA Gent op Sclessin. Michel Preud’homme zal pas woensdag de selectie van Standard vrijgeven, maar hij verwacht wel een moeilijke match tegen de Buffalo’s.

Dat vertelde de coach van de Rouches dinsdag tijdens een persmoment. “Iedereen is klaar, iedereen is fit. Ik verwacht een moeilijke match, tegen een heel goed AA Gent”, vertelde Preud’homme volgens Het Laatste Nieuws. “Ze spelen positief én ze voetballen met vertrouwen – dat heeft iedereen kunnen zien tegen Club Brugge. Bovendien kunnen ze teren op een stevige organisatie.”

Preud’homme kwam even op de nederlaag in Waasland-Beveren van vorig weekend. “Of het onze slechtste tweede helft was van het seizoen? Daar heb ik niet over nagedacht. Maar als je beslist om terug te zakken, mag je geen tegendoelpunt incasseren. Die andere ploegen kunnen ook voetballen en scoren. We moesten ook meer doen in balbezit. Pas op het einde, toen het 2-1 stond, maakten we weer offensieve acties.”

De 60-jarige coach besloot met een terugblik op de voorbije maanden. “Onze algemene structuur is goed. Maar nu moeten we nog efficiënter worden – zowel defensief als offensief. We werden niet altijd beloond voor het werk dat we leverden”, besloot Preud’homme.

voetbalprimeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s