‘Razvan Marin (ex-Standard) staat voor straffe terugkeer naar België’


Standard verkocht Razvan Marin (23) afgelopen zomer aan de Nederlandse topclub Ajax. In Amsterdam kan de aankoop van liefst 12,5 miljoen euro zich voorlopig echter niet doorzetten. Dat zorgt ervoor dat er nu zelfs een terugkeer naar België in de maak is.

'Razvan Marin (ex-Standard) staat voor straffe terugkeer naar België'

Bij het Roemeense Digisport schetst vader Petre Marin de huidige situatie van zoonlief Razvan. “We hebben afgelopen zomer voor Ajax gekozen omdat we dachten dat Razvan er progressie zou kunnen blijven boeken. In dat opzicht is het dan ook vervelend dat Razvan zo weinig aan spelen toekomt.”

Terug naar Standard?

“Mijn zoon heeft al sms’jes gekregen van bij Standard. Daar zouden ze hem graag zien terugkeren”, gaat Petre Marin verder. “Als men bij Ajax van mening is dat het beter is dat Razvan elders op uitleenbasis gaat spelen, is dat iets wat we zeker en vast zullen overwegen.”

Het zou dus zomaar kunnen dat Marin na de jaarwisseling opnieuw in het shirt van Standard te bewonderen is. Al zouden er ook al enkele andere teams op de loer liggen om Marin in te lijven.

nieuws365

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s