‘Standard stuurt floptransfer na zes maanden alweer door’


Foto: 'Standard stuurt floptransfer na zes maanden alweer door'
Foto: © PhotoNews

Standard was deze winter al behoorljk actief op de transfermarkt, vooral op uitgaand vlak. De teller staat nu al op twee vertrekkers met Reginal Goreux (gestopt) en Sebastien Pocognoli (contract ontbonden) en daar komt straks wellicht ook nog Renaud Emond bij, want de spits staat dicht bij een transfer naar FC Nantes. En er zijn nog vertrekkers in de maak.

Ook een geflopte zomertransfer kan de club nog verlaten. in La Dernière Heure bevestigt Michel Preud’homme immers dat Vanja Milinkovic-Savic mag vertrekken. De Servische doelman werd in de zomer binnengehaald als opvolger van Guillermo Ochoa, maar kon de verwachtingen nooit waarmaken.

Na enkele blunders in de voorbereiding verloor hij de concurrentiestrijd van Arnaud Bodard. Hij kreeg nog drie keer zijn kans in de Europa League, maar kon ook daarin nooit helemaal overtuigen. Bovendien gooiden ook blessures nog roet in het eten. Na zes maanden mag de 22-jarige zo alweer beschikken, al zal Standard dan wel een akkoord moeten vinden met Torino over het verbreken van zijn huurcontract.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s