Update: Standard bevestigt komst van Israëliër tijdens Gouden Schoen


Update: Standard bevestigt komst van Israëliër tijdens Gouden Schoen

Michel Preud’homme had er graag een vervanger bij voor Samuel Bastien en Gojko Cimirot en de trainer van Standard Luik lijkt zijn zin te krijgen. Eden Shamir moet die vacature invullen. De Israëliër is momenteel in ons land om medische proeven af te leggen.

Volgens L’Avenir zit een deal rond Shamir in de pijplijn. Preud’homme kiest in zijn centrale as steevast voor Bastien en Cimirot, al werd Paul-José Mpoku daar de voorbije maanden ook geposteerd. De aanvoerder van Standard is van nature echter aanvallender ingesteld. Met de komst van Shamir hoopt Preud’homme er een extra concurrent bij te hebben.

De 24-jarige Shamir voetbalt momenteel bij Beer Sheva, een club uit zijn thuisland. Daar speelde hij voor Nieuwjaar mee in zeventien duels, waarin hij één keer wist te scoren. Shamir moet het vooral hebben van zijn voetballende kwaliteiten, want hij is niet meteen van de grootsten (1,72 meter).

Update: Standard heeft de komst van Shamir tijdens de Gouden Schoen bevestigd aan La Dernière Heure. De 24-jarige middenvelder zal donderdag zijn medische testen afleggen. Als alles zonder problemen verloopt, zal hij nadien zijn contract ondertekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s