Van Buyten: “Ik probeerde Colassin naar Standard te halen”


Foto: Van Buyten:
Foto: © PhotoNews

Antoine Colassin deed het verrassend goed tegen Club Brugge en hij lijkt de komende weken nog kansen te gaan krijgen. Daniël Van Buyten is zijn begeleider en de voormalige Rode Duivel zag uiteraard een goede prestatie van zijn poulain, net als Jean Kindermans.

Sommige analisten kwamen tot bepaalde quotes: ‘Anderlecht had hem eerder moeten opstellen’. De waan van de dag in het voetbal. Anderen maakten dan de vergelijking met Killian Sardella en Sieben Dewaele die ook vroeg werden gebracht. Wie de voorbereiding van RSCA zag, zag dat beiden toen de beste opties op dat moment waren. Wegens een gebrek aan beter en vooral veel blessureleed.

Van Buyten was altijd een fan van Colassin. “Bellamy kwam naar Colassin en zag een spits in hem. Hij accepteerde dat en je moet van dergelijke kansen gebruik maken. Ik begon als spits en werd een verdediger en maakte zo carrière. Toen ik bij Standard zat, probeerde ik hem te halen, maar hij zat toen al met Anderlecht in zijn hoofd”, zegt hij aan La Dernière Heure. Colassin speelde toen voor Sporting Charleroi.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s