Luikse burgemeester viseert Vormer en Vanaken: “Waar halen ze het recht?”


Foto: Luikse burgemeester viseert Vormer en Vanaken:
Foto: © PhotoNews

Standard-Club Brugge was dé topper van de 25ste speeldag in de Jupiler Pro League, maar die wedstrijd baarde uiteindelijk een muis. Het werd op Sclessin een droge 0-0. Scheidsrechter Visser eiste eigenlijk de hoofdrol op in de partij.

Want zo gaf hij ging penalty aan Standard, wanneer Balanta Oulare neertrok in de zestien. Uiteraard waren de Rouches hier niet over te spreken, maar ook bij Club lieten ze zich kritisch uit tegenover de spelleiding. Vanaken en Vormer deden dat al tijdens de wedstrijd, en vooral die laatste toonde zich na afloop ook nogal kleinerend tegenover Visser.

Zo zei hij namelijk: “Af en toe moet je eens laten doorgaan. Dan zou het veel gemakkelijker zijn. Soms begrijp je die scheidsrechters niet. Nu was er meer discussie dan dat er gevoetbald werd. Die gele kaart voor mij? Dat was zo raar. Ik zei gewoon iets tegen Oulare, en toen was ik de aanstichter. Kijk, Vissertje doet ook gewoon zijn best, hoor.”

Maar vooral met hun gedrag tijdens de partij tegenover Visser, maakten beide heren geen indruk bij Jean Michel-Javaux, ex-voorzitter van Ecolo en nu burgemeester van Amay (deelgemeente van Luik). Zo wond hij er geen doekjes om op Twitter: “Zijn Vanaken en Vormer soms lid van de arbitragecommissie? Waar halen ze het recht om zo furieus te reageren tegenover de scheidsrechter”, klonk het namelijk kritisch

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s