Oulare scherp voor Antwerp: “Ze hadden geen respect voor ons”


Foto: Oulare scherp voor Antwerp:
Foto: © PhotoNews

Zo wisselvallig zoals Standard dit seizoen speelt, zo overtuigend wonnen de Rouches in eigen huis van Antwerp. En daar was niet op aan te merken. Obbi Oulare besliste de wedstrijd met een kanonskogel gelanceerd van buiten de zestien.

Oulare moest daarna vroegtijdig het veld verlaten met een kramp in zijn kuit. Ergens wel logisch na zijn indrukwekkende prestatie, waarbij hij – zoals steeds -op geen inspanning keek. Zijn ploegmaats konden de 1-0 voorsprong behouden en die deed merkelijk deugd bij Standard, zeker na de uitschakeling in de beker tegen Antwerp, waar het na de wedstrijd tot enkele incidentjes kwam.

Ook Oulare was die wedstrijd in de beker nog niet vergeten.”Ze hadden geen respect voor ons, de club, de fans, dus we wilden reageren op het veld, maar we speelden hun spel niet. Het is ons gelukt om na de pauze de wedstrijd te beslissen. Ons Standard-DNA heeft gesproken”, vertelde Oulare aan La Dernière Heure. Standard haalt zo een knappe 7 op 9 tegen ploegen zoals Club Brugge, KRC Genk en Antwerp FC.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s