‘Standard wil via Bayat twee smaakmakers naar Premier League loodsen’


Foto: 'Standard wil via Bayat twee smaakmakers naar Premier League loodsen'
Foto: © PhotoNews

Standard heeft het financieel niet breed en daardoor moest het afgelopen zomer Razvan Marin en Mousa Djenepo van de hand doen en dat leverde toch 27 miljoen euro op. Maar de dure mercato, die Standard 32 miljoen euro kostte, zorgde ervoor dat de Rouches deze zomer wéér moeten verkopen.

Standard wil volgens Sport/Voetbalmagazine gaan cashen voor Samuel Bastien en Selim Amallah. Beiden groeiden dit seizoen uit tot de absolute sterkhouders van Standard en daarom willen de Luikenaars hen ten gelde maken. Standard roept daarbij Mogi Bayat zijn hulp in, stilaan de grote sportieve baas in Luik.

Bayat heeft een goed netwerk in Engeland en Amallah zou mogelijk bij West Ham United geplaatst kunnen worden. Voor Bastien was er al interesse van Lille OSC, maar Standard hoopt op een Engelse club. Bayat lijkt zo dus ‘een nieuw Anderlecht’ te hebben gevonden. Ook daar deed hij lucratieve uitgaande transfers om nadien tal van ingaande transfers te mogen afronden. Daar werd de club wel sportief niet beter van..

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s