Mpoku doet boekje open over vertrek bij Standard


Foto: Mpoku doet boekje open over vertrek bij Standard
Foto: © PhotoNews

Standard deed zijn reputatie van duiventil ook in januari weer alle eer aan door verrassend twee sterkhouders te laten vertrekken. Renaud Emond werd verpatst aan FC Nantes, terwijl Paul-José Mpoku naar Al Wahda trok. De voormalige aanvoerder trok zo na 2,5 jaar voor de tweede keer een streep onder zijn periode bij de Rouches.

In Sport/Foot Magazine doet de Congolees een boekje open over zijn vertrek uit Luik en daaruit blijkt dat er toch wat spanningen heersten tussen club en speler. Standard kreeg uiteindelijk nog 2 miljoen euro voor Mpoku, die zelf vooral aandrong op een vertrek.

“Ik ben altijd correct geweest, maar het was toch al een tijdje dat de aanbiedingen binnenliepen. Er was Boston, er was Al Nasr in Dubai en dan kwam Al Wahda. En deze keer heb ik voor mezelf uitgemaakt dat ik zou stoppen met te vriendelijk te zijn en mijn eigen wil zou doordrukken. Het is niet dat de club me voor het blok gezet had, maar laat ons zeggen dat niet alles altijd helemaal correct verlopen is. Het was dus beter om te vertrekken dan om te blijven en onze relatie beetje bij beetje te zien afbrokkelen.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s