De reden voor mogelijk vertrek bij Standard? “Preud’homme denkt aan zijn imago”


De reden voor mogelijk vertrek bij Standard? Preud'homme denkt aan zijn imago

 

Michel Preud’homme zou ten laatste op 1 juni zijn beslissing meedelen over zijn toekomst, maar de kans bestaat dat hij volgend seizoen geen trainer meer is bij Standard Luik. Hij zou zich mogelijk bepekeren tot zijn rol als technisch directeur, maar Jacques Sys ziet dat niet gebeuren.

“Het lijkt onwaarschijnlijk dat Michel Preud’homme zich zal tevreden stellen met die rol”, verklaarde de hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine. “Niet meer op het veld staan, botst met zijn temperament. Bovendien heeft hij de afgelopen twee jaar bij Standard vele krijtlijnen uitgetekend, zonder dat hij daarbij al te veel tegengas kreeg. Alleen leverde dat niet het succes op dat algemeen werd verwacht.”

“Dat zal in de toekomst niet zo snel veranderen. Standard zit financieel gevangen, het moet zijn selectiegroep kwalitatief afromen. Veel eer valt er niet te behalen. Alleen dat voedt de twijfel van Preud’homme. Hij denkt aan zijn imago, in de wetenschap dat zijn verhaal in Luik niet echt een succesnummer is geweest”, besloot Sys.

voetbalprimeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s