Standard-flop wil beter doen: “Volgend seizoen speel ik meer


Foto: Standard-flop wil beter doen:
Foto: © PhotoNews

Standard eindigde op de vijfde plaats en pakte zo een ticket voor de Europa League, maar al bij al kenden de Rouches toch een tegenvallend seizoen. Ze hadden vorige zomer immers stevig geïnvesteerd om met Club Brugge voor de titel te kunnen strijden, maar dat zat er nooit in. Dat kwam onder meer omdat enkele van de aankopen niet brachten wat gehoopt werd.

Zo telde Standard 1,8 miljoen euro neer om Denis Dragus weg te halen bij Viitorul, maar de Roemeense aanvaller kwam op Sclessin amper aan de bak. Hij verzamelde over het hele seizoen slechts 32 speelminuten, verspreid over twee invalbeurten in de competitie en twee in de beker. “Aangezien ik nog een jonge speler ben, had ik een aanpassingsperiode nodig”, legt hij zijn situatie uit aan ProSport.

“Ik probeer echter om elke dag bij te leren, zodat ik een beter niveau kan halen volgend seizoen. Ik ben er zeker van dat er een betere periode zit aan te komen voor mij. Na acht maanden kan ik zeggen dat ik gewoon geraakt ben aan het tempo, de stijl en de intensiteit van de trainingen en de competitie. Volgend seizoen zal ik dan ook meer spelen.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s