“Preud’homme heeft beslissing genomen, dit is meest waarschijnlijke scenario”


Foto:
Foto: © PhotoNews

Het zijn spannende dagen bij Standard, want er zou snel duidelijkheid moeten komen over de toekomst van Michel Preud’homme. Die zou voor 1 juni aan voorzitter Bruno Venanzi laten weten of hij al dan niet volgend seizoen zou verdergaan als trainer, waardoor de geruchtenmolen op volle toeren draait.

Bij Standard hebben ze nog niet gecommuniceerd over Preud’homme, maar de verwachting is dat het snel zal gebeuren. RTBF-journalist Thierry Luthers meent zelfs al te weten wat er zal gebeuren. “Volgens mij is zijn beslissing al genomen en heeft hij daarover zelfs al een videoboodschap opgenomen. En volgens mij is die beslissing om geen trainer te blijven”, stelt hij.

“Het meest waarschijnlijke is dat MPH stopt als trainer, maar bij de club blijft als technisch directeur. Het minst waarschijnlijke is dat hij ondanks alles zijn dubbele functie houdt. De derde optie is dat hij vertrekt om elders trainer te worden. De vierde is dat hij zich volledig terugtrekt uit de voetbalwereld. Hij is 61 jaar, misschien is het bij hem op. Maar dat geloof ik niet.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s