Standard kent verdict voor blessure Lestienne

Standard kende een tegenvallend weekend, want de Rouches leden zaterdagavond hun eerste nederlaag van het seizoen. Op het veld van OH Leuven gingen ze met 1-0 onderuit. Alsof dat nog niet erg genoeg was, zagen ze met Maxime Lestienne ook nog eens één van hun sterkhouders geblesseerd uitvallen.

De 28-jarige linksbuiten was alweer goed aan het seizoen begonnen met één goal en twee assists in de eerste vier matchen, maar op Den Dreef moest hij al na 20 minuten naar de kant. Nu kennen ze in Luik ook de precieze ernst van zijn blessure.

“Verschillende onderzoeken brachten aan het licht dat onze flankaanvaller een scheurtje heeft opgelopen in zijn rechterhamstrings (een myo-apo neurotische loskoppeling van de musculus semitendinosus). Zijn onbeschikbaarheid wordt geschat op 3 à 4 weken”, laat Standard weten op zijn website. Lestienne lijkt dus al zeker de matchen tegen Bala Town, KV Kortrijk, Zulte Waregem en Charleroi te moeten missen. Achter de clash met Club Brugge staat ook een vraagteken.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s