“Dan zal Carcela het seizoen niet uitdoen bij Standard”


Foto:
Foto: © PhotoNews

Bij Standard hadden ze met een tien op twaalf weinig reden tot klagen in de eerste weken van het seizoen, maar desondanks was er toch één zaak die vele fans tegen de borst stootte. Mehdi Carcela bleef op de eerste vier speeldagen telkens de hele match op de bank en daar stelden velen zich vragen bij.

Afgelopen weekend deed Philippe Montanier eindelijk een beroep op Carcela, die in Leuven tien minuten mocht invallen. Daarin toonde hij zich meteen de gevaarlijkste man op het veld en dat roept alleen maar meer vragen op over waarom de flankaanvaller al die tijd aan de bank gekluisterd bleef. Stilaan wordt zelfs gevreesd voor zijn toekomst in Luik.

“We zullen donderdag meer weten over zijn toekomst, wanneer Standard in de tweede voorronde van de Europa League tegen Bala Town speelt”, voorspelt RTBF-analist Pascal Scimè. “Als hij dan niet aan de wedstrijd begint of invalt, dan zal hij misschien het seizoen niet uitdoen bij Standard. Het is duidelijk dat er iets extra-sportiefs speelt. Anders kan je echt geen reden zien waarom Montanier geen beroep zou doen op misschien wel de beste speler in zijn kern.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s