Montanier heeft slecht nieuws voor bankzitters Standard


Foto: Montanier heeft slecht nieuws voor bankzitters Standard
Foto: © PhotoNews

Standard begint donderdagavond aan zijn Europese avontuur, want dan komt het in actie in de tweede voorronde van de Europa League. Het krijgt op Sclessin het bezoek van de Welshe amateurploeg Bala Town. Dat is op papier een tegenstander die de Rouches altijd moeten kloppen en dus zou het aannemelijk zijn dat Philippe Montanier gaat roteren.

Het zijn immers drukke weken voor de Rouches, want de Jupiler Pro League dendert voort en de Europese voorrondes zullen zich nu in sneltempo opvolgen. Maar Montanier heeft slecht nieuws voor zijn bankzitters die gehoopt hadden vertrouwen en minuten op te kunnen doen tegen Bala Town.

“Ik zal geen speeltijd geven aan diegenen die tot dusver weinig gespeeld hebben. Ik zal de meest competitieve ploeg opstellen”, verklaart hij immers aan Het Laatste Nieuws. “We zullen wel letten op de jongens die in het rood dreigen te gaan. Nicolas Gavory zal starten, ook al is hij geschorst voor de volgende competitiematch tegen KV Kortrijk. De komende twee wedstrijden zijn in ieder geval helemaal verschillend op tactisch vlak.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s