Bolat gaf Bodart het goede voorbeeld: “Nooit verwacht, zat bij hem achter de goal”


Bolat gaf Bodart het goede voorbeeld: Nooit verwacht, zat bij hem achter de goal

Arnaud Bodart heeft er een verhaal bij om aan zijn kleinkinderen te vertellen. Zaterdag maakte de doelman van de Rouches in de blessuretijd tegen KAS Eupen de 2-2. Het deed denken aan de goal van Sinan Bolat tegen AZ. Bodart maakte die treffer destijds mee vanaf de eerste rij.

Een dolgelukkig Bodart verscheen na de match voor de microfoon van de RTBF. “Ik realiseer mij nog niet wat er is gebeurd”, lachte Bodart zijn tanden bloot. “Natuurlijk ben ik heel gelukkig met mijn doelpunt”, klonk het.

Het moment de gloire was er bijna niet geweest. Dat beseft Bodart zelf ook. “Even voordien trok ik ook mee ten aanval. Op de tegenaanval was het bijna 1-3. Dat zou dan mijn fout geweest zijn”, gaf de doelman van Standard toe.

Standard aan de rust gelijk tegen Eupen, fans nemen 1 man op de korrel: ‘Een grap’

In 2009 was Bodart amper twaalf jaar toen Sinan Bolat scoorde in de Champions League tegen AZ. “Ik had nooit durven dromen dat ik zou scoren in mijn loopbaan. Bij de treffer van Bolat zat ik achter de goal. Bolat inspireerde mij. Het doelpunt doet plezier. Het belangrijkste is dat we met tien man een punt pakten.”

voetbalprimeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s