‘Bestuur van Standard zette Leye meteen op zijn plaats’


Foto: 'Bestuur van Standard zette Leye meteen op zijn plaats'
Foto: © PhotoNews

Mbaye Leye volgde Philippe Montanier op als coach van Standard. De trainer begon goed met een 3-1-zege tegen Waasland-Beveren. Het bestuur was tevreden, maar het liet onlangs wel merken dat één speler geen kans meer krijgt.

Volgens Sport/Voetbalmagazine is Leye een fan van Obbi Oulare en hij gelooft heel erg in de aanvaller, die de afgelopen jaren nochtans nergens potten kon breken. Leye had Oulare dus niet opgegeven, maar het bestuur van Standard is van mening dat de ex-speler van Club Brugge en Antwerp geen toekomst meer heeft in Luik.

Oulare werd naar de B-kern gestuurd en weigerde onlangs een uitleenbeurt aan Barnsley. De aanvaller heeft nog tot 31 januari de tijd om een nieuwe club te vinden, maar in deze tijden lijkt het bijna uitgesloten te zijn dat een club Oulare definitief gaat overnemen. Een uitleenbeurt lijkt dus de enige optie te zijn. Ondertussen staat Standard op het punt om de komst van de Braziliaanse aanvaller Joao Klauss af te ronden. Hij komt voor anderhalf jaar op huurbasis over van Hoffenheim.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s