‘Standard kan Amallah verliezen na lucratief voorstel’


Foto: 'Standard kan Amallah verliezen na lucratief voorstel'
Foto: © PhotoNews

Standard zit met grote financiële problemen en zal door het mislopen van Europees overwinteren wellicht genoodzaakt zijn om deze maand een sterkhouder te laten vertrekken. Selim Amallah werd de voorbije weken al naar voor geschoven als één van de kandidaten daarvoor en er lijkt nu ook schot te komen in zijn transferdossier.

De middenvelder heeft volgens Sudpresse immers een zeer lucratief voorstel op zak uit de Verenigde Arabische Emiraten. Een niet nader genoemde club zou bereid zijn om de Marokkaan een jaarloon van maar liefst 2 miljoen euro voor te schotelen. Hoewel de speler op zijn 24ste sportief hoger lijkt te mogen mikken, kunnen dergelijke cijfers hem mogelijk wel verleiden.

De club uit de Golfstaat zal dan wel nog een akkoord moeten vinden met Standard en daar zal mogelijk het schoentje wringen. De Rouches willen uiteraard boter bij de vis – de marktwaarde van Amallah wordt geschat op 6,5 miljoen euro – en Arabische clubs staan doorgaans niet te springen om grote transfersommen te betalen.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s