‘Standard ziet Avenatti weer een club wandelen sturen’

Foto: 'Standard ziet Avenatti weer een club wandelen sturen'
Foto: © PhotoNews

KV Kortrijk en KV Mechelen dachten al aan Felipe Avenatti, maar de spits is kieskeurig. Standard hoopt dat er snel een oplossing uit de bus komt voor de aanvaller. Ondertussen haakte een derde club af.

KV Kortrijk polste, maar kon het loon van Avenatti niet overnemen. Zelfs een huurdeal was dus niet haalbaar. Avenatti had zelf geen trek in een avontuur bij KV Mechelen, dus ook die overgang is van de baan. Met Zulte Waregem was er volgens Het Belang van Limburg een derde gegadigde, maar Essevee kan Avenatti ook niet betalen.

De aanvaller werd door Standard naar de B-kern gestuurd en heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in het buitenland. De Uruguayaanse spits wil graag naar Spanje of Italië verkassen, maar momenteel zijn er nog geen geluiden te horen over eventuele interesse uit die hoek. De Rouches hopen alvast snel een oplossing te vinden.

UPDATE 14/01

Felipe Avenatti lijkt de ploegen voor het uitkiezen te hebben, maar de overbodige aanvaller van Standard stelt blijkbaar hoge eisen. KV Mechelen, Zulte Waregem en KV Kortrijk vingen al bot wegens verschillende redenen, maar La Dernière Heure weet dat de Spaanse tweedeklasser FC Cartagena ook een voorstel deed. Avenatti zag een overstap naar de Spaanse tweedeklasser, die eerder Antonio Milic op de radar had staan, niet zitten. De Rouches moeten dus hopen dat er nog meer interesse zal komen in de aanvaller…

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s