‘Standard weigert lucratief bod voor Lestienne’


Foto: 'Standard weigert lucratief bod voor Lestienne'
Foto: © PhotoNews

Standard heeft een goede start gemaakt onder het bewind van hoofdcoach Mbaye Leye en zette 2021 in met een 6 op 6. Maar in de komende weken zal er wel bevestigd moeten worden wanneer er opnieuw meerdere wedstrijden per week geprogrammeerd staan. Bovendien wordt er nog volop aan de selectie gesleuteld.

Met Joao Klauss haalden de Rouches deze mercato al een nieuwe spits in huis, ook op andere posities blijft versterking echter welkom. Maar de Luikenaars kampen met de nodige financiële problemen. Het grote doel van deze transferperiode is dan ook om de loonlast naar omlaag te krijgen en eventueel nog wat extra opbrengsten te vergaren met de verkoop van spelers. Desondanks zou Standard volgens La Dernière Heure een bod hebben geweigerd op Maxime Lestienne.

Naar verluidt wou Al-Whada uit de Verenigde Arabische Emiraten zo’n één miljoen euro neertellen voor de flankaanvaller. Maar dat bedrag bleek onvoldoende om de clubleiding te overtuigen. Standard zou immers op zo’n 3 miljoen euro mikken voor de 28-jarige Lestienne. De kans bestaat wel dat Al-Whada, dat vorige winter al Paul-José Mpoku wegplukte op Sclessin, weldra terugkeert met een vernieuwde aanbieding.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s