Klauss eerste keer belangrijk voor Standard: “Heel blij”


Foto: Klauss eerste keer belangrijk voor Standard:
Foto: © PhotoNews

Standard blijft zijn zegereeks maar verderzetten. Het pronkt al met een twaalf op twaalf nadat zondagavond in de Waalse derby afgerekend werd met rivaal Charleroi. De Rouches keren daardoor ook terug in de top vier. Naast de trainerswissel lijken ook de transfers te renderen, want João Klauss was een eerste keer belangrijk door de openingsgoal te scoren.

De Braziliaan was uiteraard in de wolken. “Geweldig! Ik ben heel blij met de overwinning. Dit was belangrijk voor de supporters, de club en onszelf. Ik ben ook heel blij met mijn eerste goal”, verklaarde hij aan Sporza. “We hebben een filosofie. We willen het spel maken en hebben enkele vaste patronen. Max zette goed voor en ik stond op de juiste plek.”

Bij zijn tweede basisplaats heeft Klauss zo een eerste goal beet. De Braziliaan wordt het komende anderhalf jaar gehuurd van Hoffenheim, Standard beschikt ook over een aankoopoptie. Hij maakte de voorbije jaren vooral indruk tijdens uitleenbeurten aan HJK Helsinki en LASK Linz. Bij Standard hopen ze op een gelijkaardig scenario.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s