‘Standard laat oogje vallen op ex-speler Anderlecht’


Foto: 'Standard laat oogje vallen op ex-speler Anderlecht'
Foto: © PhotoNews

Standard heeft onder Mbaye Leye weer het juiste spoor gevonden. De Rouches wonnen tot dusver al hun wedstrijden sinds de Senegalese coach heeft overgenomen en zijn weer opgeklommen tot de vierde plek in het klassement. Dat ondanks een behoorlijk rustige wintermercato.

Met Joao Klauss haalden de Luikenaars weliswaar een nieuwe spits in huis, maar verder werden (nog?) geen inkomende wintertransfers afgerond op Sclessin. Nochtans worden een aantal interessante pistes bewandeld. Zo meldt La Dernière Heure dat Standard een oogje heeft laten vallen op Milan Corryn. Deze 21-jarige middenvelder is een jeugdproduct van RSC Anderlecht, maar besloot de recordkampioen in 2018 in te ruilen voor de Slowaakse AS Trencin. Daar liet hij al behoorlijke mooie dingen zien.

Eind dit seizoen loopt zijn contract bij Trencin echter af en dus is Corryn in de zomer gratis op te pikken. Maar volgens LDH zou hij ook deze winter al zonder transfersom binnen gehaald kunnen worden. De vraag is echter hoe concreet de interesse van Standard is. Bovendien zou ook Seraing uit 1B zijn situatie van dichtbij volgen.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s