Bodart: “Als de doelman vaak de beste is, wil dat zeggen dat er iets niet klopt”


Bodart: Als de doelman vaak de beste is, wil dat zeggen dat er iets niet klopt

Standard de Liège is in goede doen, na de aanstelling van trainer Mbaye Leye won het vier keer na elkaar. Met die 12 op 12 sluipen ze de top 4 in, maar donderdag wacht een rechtstreekse concurrent. Standard gaat op bezoek bij revelatie KV Oostende. Arnaud Bodart is blij dat hij minder in de picture staat.

Standard won afgelopen weekend de Waalse derby met 3-2, het won zo voor de 4e keer op een rij. De Luikenaars staan zo op een 4e plaats in het klassement met twee punten voor op plaats 6, KV Oostende. Donderdagavond trekken de troepen van Mbaye Leye naar Oostende voor een rechtstreeks duel voor een plaats in de top 4.

Arnaud Bodart ziet dat het goed loopt bij Standard momenteel, op de persconferentie voor de wedstrijd gaf de doelman mee dat hij blij was dat hij minder in de picture staat. “Als de doelman te vaak verkozen wordt tot man van de match, wil dat zeggen dat er iets niet klopt. Het is positief dat er minder over mij gepraat wordt, de ploeg draait en ik blijf mijn wedstrijden spelen”, zei Bodart op de persconferentie. 

De doelman van Standard doet het uitstekend dit seizoen, dankzij enkele overwinningen spelen de Rouches minder onder druk en dat helpt. “Als het vertrouwen terug is en we de overwinningen aaneenrijgen valt er wat druk van onze schouders. We denken minder na en we hebben opnieuw plezier op het veld”, aldus Bodart voor aanvang van de wedstrijd tegen KV Oostende.

voetbalprimeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s