Vanheusden komt met uitstekend nieuws over revalidatie


Foto: Vanheusden komt met uitstekend nieuws over revalidatie
Foto: © PhotoNews

Dit leek het seizoen van Zinho Vanheusden te moeten worden, want de jonge verdediger kreeg bij Standard de aanvoerdersband en debuteerde in oktober ook als Rode Duivel met een goede prestatie in de oefeninterland tegen Ivoorkust. Maar op 1 november sloeg het noodlot alweer toe: in de wedstrijd tegen KV Oostende viel Vanheusden uit met een nieuwe zware knieblessure.

Gescheurde kruisbanden was opnieuw het zware verdict, waardoor Vanheusden meteen een kruis over zijn seizoen leek te mogen maken. Maar nu komt de 21-jarige met uitstekend nieuws. Tegenover VTM Nieuws geeft hij immers aan dat hij momenteel in zijn herstel voorligt op schema en dat het niet uitgesloten is dat hij in de play-offs nog in actie komt.

Ook het EK is dus nog een mogelijkheid voor Vanheusden, die daarvoor wel zal moeten afrekenen met zware concurrentie. Indien fit lijken Alderweireld, Vermaelen en Vertonghen het vaste trio van Roberto Martinez te vormen, terwijl achter hen ook Denayer, Boyata, Mechele en Delcroix meedingen naar een plaats in de selectie.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s