Samuel Bastien : “We kunnen iedereen erg veel pijn doen”


Alexandre Fiammetti

Alexandre Fiammetti vanuit Eupen

Samuel Bastien : "We kunnen iedereen erg veel pijn doen"
Foto: © photonews

Dankzij de 0-4 zege bij Eupen deed Standard een erg goede zaak in de strijd om een POII-ticket. Hoewel de score het niet doet vermoeden, hadden de Rouches het am Kehrweg lange tijd erg moeilijk.

“De eerste helft was het heel erg moeilijk voor ons. We misten zuiverheid in het spel en er was te veel afval in ons spel”, gaf Samuel Bastien aan na afloop.

Het doelpunt van Amallah vlak voor de pauze brak de ban, na de pauze legden de Rouches er nog drie in het mandje. “Die openingstreffer maakte het allemaal een stuk makkelijker in de tweede helft. Vier doelpunten scoren hier is niet evident. Maar nogmaals: als iedereen bij ons 110% focus heeft, kunnen we iedereen erg veel pijn doen”, aldus de middenvelder.

Bastien, die aan een moeilijk seizoen bezig is, wordt met de week beter. “Klopt, het loopt zeker niet perfect voor mij dit seizoen. Ik heb de schouders niet laten hangen en ben steeds blijven werken om de ploeg te helpen”, besluit Bastien, die voor de mooie assist zorgde bij het vierde Luikse doelpunt.
https://www.voetbalkrant.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s