Standard mag beginnen hopen: “Vanheusden zou met plezier blijven”


Standard mag beginnen hopen: Vanheusden zou met plezier blijven

Er is licht aan het einde van de tunnel voor Zinho Vanheusden, die kan hopen op een comeback na zijn blessure. Zal hij echter nog in het shirt van Standard te zien zijn? Dat blijft onzeker.

Het is nog steeds onduidelijk waar de toekomst van Vanheusden ligt. CEO Alexandre Grosjean gaf aan dat Internazionale de verdediger in principe zal overnemen deze zomer, maar een verlengd verblijf is ook niet uitgesloten. about:blankhttps://acdn.adnxs.com/dmp/async_usersync.html

Zo behoort dat volgens vader Johan Vanheusden nog steeds tot de mogelijkheden. “Hij zou zelfs met plezier blijven. Alleen is dat iets wat tussen Inter en Standard moet uitgeklaard worden. Wij hebben er voorlopig weinig zicht op. Ach, het belangrijkste voor Zinho is dat hij opnieuw kan voetballen”, klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

De 21-jarige Vanheusden kwam dit seizoen door blessures uiteindelijk maar dertien keer uit voor Standard. In de competitie verloren de Rouches met Vanheusden in het team ook maar twee van de negen gespeelde wedstrijden.

voetbalprimeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s