Standard wrijft zich in de handen van Vanheusden-nieuws


Foto: Standard wrijft zich in de handen van Vanheusden-nieuws
Foto: © PhotoNews

De twee komende weekends zullen het seizoen van Standard maken of kraken. Op zondag 25 april nemen de Rouches het immers op tegen KRC Genk in de finale van de Croky Cup. Maar eerst willen ze zich aanstaande zondag plaatsen voor Play-Off II tijdens het duel tegen Beerschot VA.

Indien de Luikenaars de drie punten thuis houden tegen de promovendus, verlengen ze hun seizoen dus met minstens zes wedstrijden. Zinho Vanheusden houdt zijn vingers alvast gekruist voor dat scenario. Hij hoopt immers om dit seizoen nog zijn comeback te maken. De jonge verdediger viel in het najaar andermaal zwaar geblesseerd uit. Hij leek een kruis te moeten maken over zijn seizoen, maar de revalidatie verloopt voorspoediger dan verwacht.

Nadat hij eerder al op individuele basis kon trainen, kreeg Vanheusden dinsdag opnieuw goed nieuws. Volgens L’Avenir kreeg de Rode Duivel namelijk te horen dat hij binnen twee à drie weken de groepstraining weer kan hervatten. In het beste geval zou hij tegen het einde van PO II dus weer op het veld kunnen staan. Iets wat zowel de speler als de club uiteraard graag zou zien gebeuren. Maar eerst moet de kwalificatie voor de nacompetitie natuurlijk nog veilig gesteld worden.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s