Harde woorden voor Standard: ‘Dan mag je je als trainer vragen stellen’


Harde woorden voor Standard: 'Dan mag je je als trainer vragen stellen'

De 6-2-nederlaag tegen KV Oostende was een harde dreun voor Standard Liege. De Rouches gaven niet echt thuis tegen de Kustboys en dat zag ook de Standard-watcher van Het Laatste Nieuws. In een opiniestuk spaart hij de Luikenaars niet.

Verliezend finalist in de bekerfinale en een vernedering in de eerste Play-Off-wedstrijd, verandering lijkt nodig in het kamp van Standard. Standard-watcher Frank Dekeyser keek toe en zag dat het niet goed was. Na de 6-2-nederlaag tegen KV Oostende vindt hij dat men bij Standard in eigen boezem moet kijken.’Dan mag je je als coach vragen stellen bij de ingesteldheid van je spelers.’ 

Pseudo-vedetten 
In het opiniestuk worden Samuel Bastien, Selim Amallah en Mehdi Carcela Gonzalez pseudo-vedetten genoemd. Hiermee bedoelt Dekeyser dat die smaakmakers van Standard het lieten afweten tegen Oostende. ‘Net zij moeten de ploeg bij de hand nemen als het minder gaat’, staat te lezen in het stuk.

Europees halen wordt hele opgave
Standard begon met een uitschuiver aan Play-Off 2 en mag dat zaterdag proberen goedmaken thuis tegen AA Gent. De Rouches staan momenteel met 25 punten gedeeld derde met KV Mechelen in Play-Off 2. De ploeg van Mbaye Leye heeft wel een negatief doelpuntensaldo en staat daardoor in principe laatste in de groep. Standard zal zich moeten herpakken om nog mee te doen om nog kans te maken op Europees voetbal.

voetbalprimeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s