‘Standard zet opvallende naam in B-kern’


Foto: 'Standard zet opvallende naam in B-kern'
Foto: © PhotoNews

Standard kende een sterk einde van de reguliere competitie, maar inmiddels hebben de Rouches weer te maken met een flinke dip. Na de nipte nederlaag in de bekerfinale, werd zaterdag een nieuw dieptepunt bereikt. Zo verloren de Luikenaars met zware 6-2-cijfers op het veld van KV Oostende.

Komend weekend moet er dus gewonnen worden van AA Gent, anders lijkt het seizoen voor de Rouches al grotendeels voorbij. Achter de schermen wordt dan ook al gewerkt richting de komende jaargang. Volgens SudPresse werden vorige week bijvoorbeeld nog drie spelers naar de beloften gestuurd omdat ze niet bepaald meer in de plannen voorkomen. Daarbij onder meer Duje Cop. Het contract van de Kroatische spits is ook aflopend en zal niet verlengd worden. Ook de 21-jarige Joachim Carcela zou niet meer in de plannen voorkomen.

De opvallendste naam die in de B-kern werd gezet, is echter die van Eddy Sylvestre. De 21-jarige aanvaller werd afgelopen zomer nog van OGC Nice overgenomen en tekende meteen voor vier seizoenen. Maar bij Standard haalde hij zelden de selectie en kwam hij in totaal aan nog geen 60 speelminuten. Het heeft er dan ook alle schijn van dat de Algerijnse Fransman weer mag beschikken, al zal het niet evident worden om een nieuwe club voor hem te vinden.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s