Standard stuurt twee MPH-vertrouwelingen door


Foto: Standard stuurt twee MPH-vertrouwelingen door
Foto: © PhotoNews

Standard heeft twee pijnlijke nederlagen achter de rug in de bekerfinale (1-2 tegen KRC Genk) en bij de start van de Play-Offs (6-2 tegen KV Oostende). Komend weekend willen de Rouches dan ook reageren in de thuiswedstrijd tegen AA Gent. Ondertussen wordt echter ook al naar komend seizoen toegewerkt.

Zo maakten de Luikenaars vorige week nog bekend dat Mbaye Leye op post blijft als hoofdcoach. Assistenten Patrick Asselman en Eric Deflandre zullen hem ook blijven flankeren. Maar verder wordt er wel aan de sportieve omkadering gesleuteld. Zo weet SudPresse dat de contacten van keeperstrainer Jan Van Steenberghe en scout Stan Van den Buijs niet verlengd zullen worden op Sclessin.

Het duo werkte jarenlang samen met Michel Preud’homme en belandde ook onder zijn voorspraak in Luik. Maar MPH stopte inmiddels zelf al als hoofdcoach en behoudt enkel nog een bepaalde bestuursfunctie. Logischerwijs zwaaien dus ook zijn vertrouwelingen één voor één af. Wie Van Steenberghe en Van den Buijs zullen opvolgen is voorlopig niet bekend. Zowel intern als extern worden opties onderzocht.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s