Standard meldt financiële opsteker


Foto: Standard meldt financiële opsteker
Foto: © PhotoNews

Standard kende een moeilijk seizoen, waarin het uiteindelijk achterbleef zonder een Europees ticket. De Rouches hadden het financieel al niet breed en door het missen van Europees voetbal zal er wellicht nog wat meer bespaard moeten worden. Er zal dus wellicht gesnoeid worden in het spelersbestand, al krijgt Standard uit andere hoek al een financiële opsteker.

De club laat immers weten dat de samenwerking met shirtsponsor Circus verlengd werd voor het seizoen 2021/22. Het gokkantoor zal zo voor het vierde seizoen op rij op de shirts van Standard staan, op de achterkant boven de rugnummers.

CEO Alexandre Grosjean is dan ook tevreden. “Inzetten op Circus was voor ons de winnende keuze. Wij zijn verheugd dit dynamische partnerschap te verlengen dat zich doorheen de seizoenen tot een duurzame relatie heeft ontwikkeld. Onze twee entiteiten willen hun lokale wortels in de verf zetten en tegelijkertijd een kwalitatief merkimago ontwikkelen op nationaal en zelfs internationaal niveau”, reageert hij.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s