‘Deal tussen Standard en KV Oostende staat op springen’


Foto: 'Deal tussen Standard en KV Oostende staat op springen'
Foto: © PhotoNews

KV Oostende zoekt nog versterking voor het komende seizoen, waarbij vooral de voorlinie nog wel wat vers bloed kan gebruiken na het vertrek van Fashion Sakala, Mamadou Thiam en Sindrit Guri. Alexander Blessin beschikt met Makhtar Gueye en Marko Kvasina over amper twee centrumspitsen, de bedoeling was dat zij concurrentie zouden krijgen van een speler van Standard.

Begin juni verschenen er immers al berichten dat KVO zich graag wou versterken met Abdoul Tapsoba, maar bijna anderhalve maand later is er nog steeds geen witte rook omtrent de transfer met de Burkinees. Met de 19-jarige aanvaller, die Luik mag verlaten, werd wel snel een akkoord gevonden, maar Standard bleef tot dusver dwarsliggen.

Volgens La Dernière Heure dreigt de transfer stilaan definitief af te springen. In Oostende zouden ze het getalm van Standard beu zijn en dus verkennen ze al stilaan andere pistes. Zo zouden ze al geïnformeerd hebben naar Jean-Philippe Krasso, een 24-jarige spits van Saint-Etienne. Dat verhuurde de Franse Ivoriaan vorig seizoen aan Le Mans.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s