Leye in de wolken met zijn ploeg: “Zij kunnen iets bijbrengen”


Foto: Leye in de wolken met zijn ploeg:
Foto: © PhotoNews

Zulte Waregem en Standard namen het vandaag tegen elkaar op op de tweede speeldag van de Jupiler Pro League. De Rouches trokken helemaal op het einde aan het langste eind aan de Gaverbeek en openen hun seizoen met vier op zes.

De Luikse overwinning kwam er wel niet zonder slag of stoot. Vooral over de penaltyfase bij de 0-1 valt heel wat te doen. Bij die bewuste fase haalde Bostyn Bastien neer na een te korte terugspeelbal van Govea. Op beelden valt echter te zien dat de doelman ook de bal speelde. Voor Zulte Waregem-coach Franky Dury was het duidelijk dat het geen strafschop was. Essevee liet daarna de moed niet zakken en lukte de gelijkmaker via Sissako, maar invaller Tapsoba gaf Standard alsnog de volle buit.

Coach Mbaye Leye kan dus terugkijken op een geslaagde seizoensstart, na een eerder gelijkspel tegen KRC Genk. Na de wedstrijd van vandaag had hij lof over voor zijn ploeg. Hij ziet een positieve evolutie en is ook tevreden over zijn invallers. “De voorbije maanden hadden we deze wedstrijd verloren, maar nu hebben we de juiste waarden getoond. En mijn bank kan iets bijbrengen”, tekende Sporza op. Volgende zondag ontvangen de Luikenaars Antwerp.  

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s