Leye spreekt zich uit over rode kaart Sissako


Foto: Leye spreekt zich uit over rode kaart Sissako
Foto: © PhotoNews

Standard heeft zondag een gevleide zege geboekt in de Luikse derby tegen Seraing. Het moest zeker in de slotfase met tien man knokken om te overleven, maar uiteindelijk trok het wel een 0-1-overwinning over de streep. Daarmee rukken ze ook flink op in het klassement, want voorlopig delen ze met Charleroi de tweede plaats op één punt van Club Brugge.

Mbaye Leye kon dus tevreden zijn. “Dit is een belangrijke overwinning. Ik heb tegen mijn spelers gezegd dat ik elke wedstrijd wel  op die manier wil winnen, want in het voetbal zijn het de punten die tellen”, reageerde hij bij Eleven Sports. “Bodart is belangrijk voor ons, maar dit was een overwinning van de volledige groep. Iedereen heeft goed gespeeld.”

Standard moest de slotfase wel met een man minder volmaken na rood voor Sissako. “Dat is vervelend voor hem. Misschien is dat een gebrek aan ervaring. Maar wat er negatief was aan de match van vandaag, dat houd ik voor mezelf. Winnen is het belangrijkste en dus ben ik supertevreden”, nam Leye zijn verdediger in bescherming.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s