‘Uitblinker Standard dicht bij selectie Rode Duivels’


Foto: 'Uitblinker Standard dicht bij selectie Rode Duivels'
Foto: © PhotoNews

Standard heeft zich zondagnamiddag herpakt na de zware nederlaag tegen Union van vlak voor de interland-break. Zo trokken de Rouches aan het langste einde in de Luikse derby tegen Seraing: 0-1. Al moet gezegd dat het bij momenten wel pompen of verzuipen was voor de ploeg van coach Mbaye Leye.

Seraing voetbalde immers goed mee en creëerde ook enkele kansen. Maar de Luikenaars konden andermaal rekenen op een uitstekend keepend Arnaud Bodart. Leye was echter niet verbaasd door de sterke prestatie van zijn doelman. “Dat Bodart ons al veel diensten bewezen heeft? Daarvoor staat een doelman er ook. Telkens als we hem nodig hebben, staat hij er. Voor een ploeg is het belangrijk dat je op elkaar kan rekenen”, zei de trainer bij Sporza.

Toch blijft de opmars van Bodart opmerkelijk. De doelman is bezig aan zijn derde seizoen als eerste doelman van Standard en is inmiddels uitgegroeid tot één van de betere keepers op de Belgische velden. En die knappe prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven.

Tegenover Het Laatste Nieuws laat Leye immers verstaan dat Bodart dicht bij een selectie voor de Rode Duivels staat. Erwin Lemmens, keeperscoach bij de nationale ploeg, zou hem alvast zijn komen bekijken.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s