Amallah spaart de lof niet voor Anderlecht: “Eén van de beste ploegen in België”


Amallah spaart de lof niet voor Anderlecht: Eén van de beste ploegen in België

Zondag staan aartsrivalen Standard en RSC Anderlecht weer tegenover elkaar. Een duel dat beide ploegen absoluut willen winnen, beseft ook Selim Amallah. Al is hij ook onder de indruk van paars-wit.

Amallah speelde heel even in de jeugd van Anderlecht, maar komt nu uit voor ‘vijand’ Standard. Zondag staat hij tegenover zijn ex-club dat op de afgelopen speeldag nog tegen KV Mechelen wist te overtuigen en met 7-2 won. “Eerlijk gezegd heb ik die wedstrijd niet gezien, maar het is wel een bijzonder resultaat”, zegt hij bij RTBF.

De middenvelder denkt dan ook niet dat het zondag een makkelijk partij zal worden. “We weten dat er kwaliteit zit bij Anderlecht. Het blijft één van de beste ploegen in de competitie. Er zit talent in hun team, maar dat is bij ons ook zo”, geeft Amallah aan.

Standard krijgt wel een extra ‘wapen’ en kan rekenen op een vol Sclessin. Dat kan voor het verschil zorgen, beseft Amallah. “We hebben geluk dat we op Sclessin mogen spelen, met de steun van onze supporters die van deze wedstrijden houden. We weten dat we 100% moeten zijn om te winnen, dus we zijn niet gefocust op de tegenstander maar wel op onszelf”, besluit hij.

voetbalprimeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s