Bodart: “Met elf tegen elf hadden we punten kunnen pakken”


Foto: Bodart:
Foto: © PhotoNews

Standard heeft zondag zijn derde nederlaag van het seizoen geleden. De Rouches moesten in de klassieker hun meerdere erkennen in Anderlecht, al deden ze vooral zichzelf de das om. Ze speelden maar liefst 84 minuten met een man minder nadat Al Dakhil snel rood kreeg voor een noodingreep op Verschaeren. Daarna moest Arnaud Bodart nog uitpakken met enkele goede reddingen om te verhinderen dat de score zou oplopen.

De doelman was desondanks zeer te spreken over de prestatie van Standard en vond zelfs dat er meer dan een 0-1-nederlaag in had kunnen zitten. “Ondanks dat we zo lang met tien stonden, hebben we een goede mentaliteit getoond”, verklaarde hij aan Eleven Sports. “We hebben enkele kansjes gehad en ik geloofde echt dat die gelijkmaker zou vallen. Met elf tegen elf denk ik dat we wel een punt hadden kunnen pakken, en misschien zelfs winnen.”

Bodart liet wel nogmaals zien dat hij één van de absolute sterkhouders bij Standard is met knappe reddingen op pogingen van onder meer Raman en Kouamé. De 23-jarige wordt in Wallonië al een tijd getipt als toekomstige Rode Duivel en zijn kandidatuur lijkt hij dus met de week meer kracht bij te zetten.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s