Refaelov zorgt voor relletje na clash op Standard


Foto: Refaelov zorgt voor relletje na clash op Standard
Foto: © PhotoNews

RSC Anderlecht is goed aan het tweede luik van de competitie begonnen. Na de 7-2-monsterzege van een week geleden tegen KV Mechelen, trok de recordkampioen zondagavond ook aan het langste einde in de clash tegen Standard. Het was Lior Refaelov die al vroeg voor het enige doelpunt zorgde.

De Israëliër, die het doorgaans goed doet tegen de Rouches, scoorde zelfs nog een tweede keer, maar die treffer werd afgekeurd omdat de bal over de lijn was geweest bij de assist. Al bij al de dus een sterke prestatie van de regerende Gouden Schoen. En toch was Refaelov achteraf niet te spreken over de omstandigheden. Zo beweerde de sterkhouder van Anderlecht dat de thuisploeg het veld bewust niet besproeid had. Op die manier zouden de Luikenaars hebben willen voorkomen dat er technisch en verzorgd voetbal gespeeld kon worden.

Bij Standard ontkent men die beschuldigingen. Zo zou er wel degelijk gesproeid zijn. Enkel vlak voor de opwarming ging dat niet wegens allerlei plichtplegingen en randanimatie. Maar daar wou Refaelov niet van weten. “Ik begrijp niet hoe je zo’n match op zo’n manier kunt saboteren. Iedereen wou een match op hoog niveau zien, maar daar werd niets aan gedaan. Doordat het veld niet fatsoenlijk besproeid was, sprong de bal alle richtingen op. Ik heb het ook tegen Mbaye Leye verteld tijdens de rust”, sakkerde Refaelov bij

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s