Standard-fans viseren 2 grote zondebokken


Foto: Standard-fans viseren 2 grote zondebokken
Foto: © PhotoNews

Een leuk weerzien tussen de spelers en fans was het niet. Standard ging in eigen huis de boot in tegen Sint-Truiden en op die manier pakken de Rouches uit met een bedroevend rapport op Sclessin.

Amper 4 punten op 15 haalt Standard in zijn eerste vijf thuiswedstrijden, en dat is uiteraard ontoereikend voor de thuisfans. Zaterdag begonnen de supporters zich alvast te roeren na de teleurstellende 1-2 nederlaag tegen Sint-Truiden. De thuisfans stelden zich eerst nochtans positief op, maar ook hun grote geduld kent zijn grenzen.

voetbalnieuws

ADVERTENTIE Ontdek onze nieuwe X-Crew modellen. Ik ontdek ze THE iX3 THE X4 THE X3 PHEV THE iX3 THE X4 THE X3 PHEV THE iX3 THE X4 THE X3 PHEV Inspired byLa Dernière Heure stelde vast dat tribune 3 zich vooral begon te roeren tegen de spelers maar ook tegen technisch directeur Benjamin Nicaise en voorzitter Bruno Venanzi. Op een bepaald moment applaudisseerden de fans van Standard zelfs voor de spelers van Sint-Truiden. Veelzeggend voor de sfeer in Luik … In het stadion was er geen reactie richting trainer Mbaye Leye

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s