Crisis loert bij Standard: “Bestuur moet fout toegeven”


Foto: Crisis loert bij Standard:
Foto: © PhotoNews

Standard heeft een bijzonder pijnlijke week achter de rug. Zo geraakte andermaal duidelijk dat de financiële problemen nog lang niet opgelost zijn en dat er nood blijft aan vers kapitaal. Daarnaast zakken de Rouches steeds verder weg in het klassement van de Jupiler Pro League.

Zo werd zaterdagavond ook op eigen veld van STVV verloren. Door de recente 0 op 6 moeten de Luikenaars vrede nemen met een povere elfde plaats in het klassement. Bovendien staan er na de komende interland-break nog een aantal lastige duels op het programma. “De situatie van Standard, in crisis op alle niveaus, is zorgwekkend”, windt analist Philippe Albert er geen doekjes om in zijn column voor La Dernière Heure.

Om een oplossing te vinden voor de financiële problemen, wordt richting het bestuur gekeken. Coach Mbaye Leye moet dan weer voor goede resultaten gaan zorgen. Al raadt Albert hem wel aan om enkele wijzigingen door te voeren. “Het wordt hoog tijd dat de beleidsbepalers zeggen dat ze ongelijk hadden over Carcela, Dussenne en Lestienne, en dat ze hen er terug bij halen. Ik ben er zeker van dat ze iets positiefs kunnen bijdragen.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s