Elsner kiest nieuwe kapitein én haalt Carcela en Dussenne terug


Foto: Elsner kiest nieuwe kapitein én haalt Carcela en Dussenne terug
Foto: © PhotoNews

Standard hoopt komend weekend aan een nieuw hoofdstuk te kunnen beginnen. De Rouches hebben met Luka Elsner een nieuwe trainer gevonden en die begint meteen met tabula rasa ten opzichte van het werk van zijn voorganger Mbaye Leye. De Sloveen draait ook meteen enkele stevige beslissingen terug.

Tegenover La Dernière Heure bevestigde hij dat hij opnieuw rekent op Mehdi Carcela en Noë Dussenne. De twee ervaren pionnen waren door Leye opzijgeschoven, maar Elsner wil dat zij weer een leidersrol gaan opnemen binnen de ploeg. Daarvoor rekent hij ook op Arnaud Bodart, die de nieuwe aanvoerder wordt. Hij neemt de band over van Laifis.

Daarnaast mag ook William Balikwisha zich opnieuw bij de A-kern melden. Boljevic kreeg de voorbije dagen ook de kans om zich op training te bewijzen, maar hij moet toch weer terugkeren naar de U21. Daar blijft hij voorlopig samen met Maxime Lestienne, in wiens situatie er geen verandering komt. Elsner gaf wel aan dat die keuzes niet definitief zijn en dat de situatie wekelijks kan veranderen.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s