‘KV Kortrijk maakt werk van sabotage Elsner’


Foto: 'KV Kortrijk maakt werk van sabotage Elsner'
Foto: © PhotoNews

KV Kortrijk heeft zijn nieuwe coach beet. Karim Belhocine zal plaatsnemen op de bank in het Guldensporenstadion. Hij tekende een contract voor onbepaalde duur.

Daarmee hebben de Kerels niet lang moeten zoeken naar een nieuwe trainer na het vertrek van Luka Elsner. Die verbrak zijn contract in West-Vlaanderen om vervolgens naar reeksgenoot Standard te trekken. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij KVK en de club beraadde zich over stappen.

Sporza weet dat KVK nu denkt aan een kortgeding voor de arbeidsrechtbank. Volgens het medium heeft Standard het gentlemen’s agreement tussen onze clubs geschonden door Elsner weg te halen bij KVK met de beruchte Wet van ’78. Het zou zomaar kunnen dat Elsner niet aan de slag kan gaan bij Standard, als de arbeidsrechtbank gehoor geeft aan de klacht van KVK.

UPDATE 14/10

Het is KV Kortrijk menens om de overgang van Elsner naar Standard nog te saboteren. Het Belang van Limburg meldt dat de Kerels nu effectief een verzoekt tot kort geding tegen de KBVB hebben ingediend bij de ondernemingsrechtbank. Daarmee willen ze voorkomen dat Elsner dit seizoen nog op de bank mag zitten bij Standard. Deze zaak wordt dus ongetwijfeld nog vervolgd…

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s