Waarom Mehdi Carcela maar best de loopschoenen aantrekt: zijn kans komt


mehdi Carcela kan zich weer belangrijk maken bij Standard onder Luka Elsner

Waarom Mehdi Carcela maar best de loopschoenen aantrekt: zijn kans komt
Foto: © photonews

Nieuwe coach, nieuwe wetten. Mbaye Leye verbande onder meer Mehdi Carcela, Noë Dussenne en Maxime Lestienne naar de B-kern. Die laatste zal niet weer worden opgepikt, daarvoor is er te veel gebeurd. Maar de andere twee houden zich maar best klaar.

Leye was de man van wit en zwart zonder grijs. Hij nam begin dit seizoen de beslissing om het drietal niet meer te gebruiken en zou daarbij gebleven zijn. Luka Elsner liet gisteren al verstaan dat Dussenne en Carcela een eerlijke kans zullen krijgen. Die eerste zou trouwens wel eens een verrassend snelle rehabilitatie kunnen maken, want de Rouches zitten met een nijpend verdedigerstekort. Wees niet verbaasd als hij zaterdag al in de kern zit.

Carcela is een ander geval. Dussenne heeft zich de hele tijd fit gehouden, maar de Marokkaanse Belg was al nooit het grootste trainingsbeest en een verblijf in de B-kern heeft zijn fysieke paraatheid niet meteen deugd gedaan. Waarom zou hij dan mogen hopen op een nieuwe kans? Wel, Elsner is ook niet blind. Standard heeft nul creativiteit in de ploeg als Amallah zijn dagje niet heeft. En zoals eerder al geschreven: die is ook niet echt bestand tegen zoveel druk op zijn schouders.
https://www.voetbalkrant.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s