‘Standard verkoopt Gavory en haalt vervanger in Serie A’


Foto: 'Standard verkoopt Gavory en haalt vervanger in Serie A'
Foto: © PhotoNews

Standard heeft in de tweede helft van het seizoen heel wat werk voor de boeg, want met een vijftiende plaats in het klassement moet er absoluut snel beterschap komen in Luik. De Rouches zullen zich daarom de komende weken ongetwijfeld nog roeren op de transfermarkt, al vertrekken er voorlopig vooral spelers. Ook Nicolas Gavory lijkt op weg naar de uitgang.


De Franse linksachter was de voorbije twee seizoenen een vaste waarde in Luik, maar sinds de aanstelling van Luka Elsner komt hij niet meer aan de bak. De nieuwe trainer verkiest Nkounkou op de linksachter en Gavory haalde in de laatste weken zelfs het wedstrijdblad niet meer. Hij mocht dan ook op zoek naar een nieuwe club en lijkt die nu bijna beet te hebben.

Sacha Tavolieri weet dat Standard al een akkoord bereikt heeft met Fortuna Düsseldorf omtrent een transfer. Helemaal rond is die evenwel nog niet, want Gavory moet er zelf nog uitkomen met de Duitse tweedeklasser. Inmiddels heeft Standard ook al een opvolger op het oog, want volgens Algemeen Dagblad tonen ze concrete interesse in Mitchell Dijks.

BOLOGNA
De 28-jarige speelt sinds 2018 voor Bologna, waar hij drie jaar lang een vaste waarde was. Dit seizoen verloor hij echter zijn basisplaats aan de jonge Schot Aaron Hickey. Daardoor kwam de ex-speler van Heerenveen, Willem II, Norwich en Ajax slechts vijf keer in actie. Standard krijgt wel concurrentie uit de Serie A, want ook Hellas Verona en Torino zien zijn komst wel zitten. Bologna zou bereid zijn om mee te werken aan een definitieve transfer of een uitleenbeurt met aankoopoptie.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s