‘Carcela maakt exotische transfer’


Foto: 'Carcela maakt exotische transfer'
Foto: © PhotoNews

De derde passage van Mehdi Carcela lijkt weldra met een valse noot te gaan eindigen. De flankspeler kwam dit seizoen tot dusver amper aan de bak, want Mbaye Leye deed helemaal geen beroep op hem en ook onder Luka Elsner raakte hij niet verder dan een rol als invaller. Tegen Anderlecht kreeg zelfs de 16-jarige Canak de voorkeur als invaller.


Het lijkt dan ook alsmaar meer een kwestie van tijd vooraleer de 32-jarige Marokkaan Sclessin zal verlaten. Hij ziet zijn contract op het einde van het seizoen immers ook aflopen en de kans op een verlenging is inmiddels nihil. De vraag lijkt dus enkel nog te zijn waar Carcela zijn carrière de komende jaren nog zal verderzetten.

Volgens Het Laatste Nieuws is de entourage van Carcela al op zoek naar een nieuwe club, liefst in een exotische bestemming. Daar zal Carcela immers niet (te veel) moeten inleveren op zijn riante loon dat hij bij Standard opstrijkt en kan hij op sportief vlak in de herfst van zijn carrière nog wat gaan uitbollen. Het lijkt dus een einde in de schaduw te gaan worden.

ER ZAT MEER IN
De carrière van Carcela lijkt dus een beetje te gaan eindigen naar het beeld van zijn carrière, waar hij toch niet het maximum uit zijn talent gehaald lijkt te hebben. Hij werd bij Standard gelanceerd in 2008 en zou blijven tot 2011, waarna hij nog twee keer zou terugkeren. In de periodes 2013-2015 en 2018 tot nu kreeg hij telkens de kans zich te herpakken, telkens na een mislukt buitenlands avontuur. Daar was Carcela actief voor Anzhi, Benfica, Granada en Olympiakos. Hij verzamelde twee caps voor de Rode Duivels en 22 caps voor Marokko.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s